RSS

Friday, June 10, 2011

Product Review: Maybelline Hyper Sharp Liner



Adakah anda seorang yang berseni dan suka melukis? Selalunya kita akan melukis atas kertas tak pun kat dinding je kan. Tapi hasil seni anda boleh juga dilakukan di mata. Betul lah, memang terbukti tapi hanya menggunakan Hyper Sharp Liner.


Hyper Sharp Liner memnpunyai hujung paling halus sehingga 0.05 milimeter. Bukan seperi eye liner yang cecair, Hyper Sharp Liner ini tahan lama dan mudah dicuci. Selain itu, Hyper Sharp Liner akan merubah mata yang kuyu nampak lebih bulat, kalau yang bulat nampak la lagi bulat..hahaha Kiranya mata akan nampak lebih menyerlah dengan Hyper Sharp Liner.







Ini hasil seni adik aku. Dia memang pandai bab seni dan make up ini. Amacam teruja tak tengok?Berminat untuk mencubanya? Dapat kan Hyper Sharp Liner dengan hanya RM23.90 di pasaran.

2 comments:

hanani said...

bestnya maybelline.. mesti ok kan sebab sharp line.. :)

Jom baca ni :Hukum Menyebut OOOO ! M. G atau Oh! My God..

Jom baca ni :Wanita Obses Cantik? Jom Baca ni Dulu..

- zuriey - said...

hanani: snagt ok..harga pun berpatutan

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.