RSS

Monday, June 27, 2011

PR naik jadi PR4

Sejak kebelajangan ni ramai pula blogger bercerita mengenai PR dan Alexa. PR tu Page Rank. Aku pun apa lagi lama tak cek PR blog ini nak tahu juga kedudukannya. Last sekali aku cek PR2 je blog ini. Yela baru lagi kan dalam blogging ini.



Tak sangka pula naik PR aku. Macam mimpi je ni, betul ke tak ni. Bila dah naik PR kenalah maintain dan kalau boleh semakin meningkat. Tapi dengar kalau nak lagi tinggi kenalah ada domain sendiri. Bila aku nak beli hosting dan guna domain sendiri ini. Teruja juga sebenarnya. Nantilah bila aku ada masa free insyaallah aku akan beralih kepada domain sendiri.

Aku dah cek kat Alexa, blog aku rank ke 25,038 di Malaysia. Banyaknya. Kalau global lagi banyak rank ke 2,394,670. Takpelah slow2, yang penting jangan putus asa.

Kalau korang nak cek PR blog boleh cek kat SINI.Kalau nak cek Alexa pula klik kat SINI. Ini yang buat aku lagi teruja dan semangat nak blogging..YEHAAA..

4 comments:

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

- zuriey - said...

Andrik McVean: thanks for follow me..i will follow u

Fitrihadi said...

wahh hebat ar..tak sangka lak blog ni gempak.. tahniah sebab dapat PR4 :)

- zuriey - said...

Fitrihadi: thanks..tuan punya blog lagila, cam tak percaya

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.