RSS

Saturday, June 25, 2011

Gambar sekitar Pratonton Sekali Lagi bersama Artis


Sebelum ini aku ada publish entry review filem Sekali Lagi. Kali ini nak gosip pasal artis yang datang ke acara ini. Ramai juga artis yang datang. Yang tak best kamera aku buat hal, bateri kong pula. Tak dapat nak ambil gambar banyak-banyak. Adalah beberapa keping yang sempat di ambil.


Hero filem Sekali Lagi, Shaheizy Sam. Frust tak dapat ambil gambar dengan dia. Ramai yang kerumun dia. Yela bintang paling popular.


Adik Mia Sara yang comel. Sekejap je dapat ambil gambar dia. Yela budak-budak cepat penat dan bosan. Tapi pose memang dahsyat, yela artis katakan.


Farid Kamil pun datang menyokong. Tinggi betul dia ini.


David Teo yang sporting. Dia pun siap ada kameraman sendiri ambil gmbar kitorang. Siap cakap nak letak frontpage lagi. Tapi front page mana aku tak tahulah.

Ramai lagi artis yang ada tapi sempat tengok je lah. Tak dan nak ambil gambar bersama. Lisa Surihani datang lambat sikit tapi datang dengan cik abe, Yusry. Time diorang datang lagi ramai yang kerumun.

Lain kali aku akan make sure cas bateri dulu sebelum datang. Seronok gak pergi pratonton ini. Hope berpeluang lagi pergi di masa hadapan.

5 comments:

NUR AIN AZMAN said...

Dear, kebetulan i tengah kt tv now d sebalik tabir cerita neh
cannel 105, HEHE
done follow u dear


p/s : tlg like gambar aen masuk contest leh x?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

Cik Puan Tecik said...

wa bestnye :) kat sabah tak dpt lah merasa mcm ni dear ;)

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer

topan said...

hehehehehe... pic dgn farid kamil tu yg xtahan.... lalalalala

- zuriey - said...

NUR AIN AZMAN: thanks dear..ok..i will
Cik Puan Tecik : marilah datang key el
NICK IRFAN: betul3
topan : apa yg xtahan? tahulah cam langit dgn bumi..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.