RSS

Saturday, May 14, 2011

Rupa durjana penyimbah asid


Ini dia foto yang menyebabkan ramai wanita di luar sana ketakutan termasuk aku. Lelaki ini dipercayai terlibat dalam kes menyimbah cecair. Polis telah mengedar fotofit lelaki ini supaya orang ramai yang mengenali boleh membantu polis menangkapnya.

Setakat ini sebanyak 22 kes seumpama ini telah berlaku tetapi polis masih menyiasat sama ada jenayah ini dilakukan oleh individu yang sama atau pun tidak. Kes terbaru

Pada pagi Jumaat satu lagi perbuatan menyimbah cecair berlaku, kali ini mangsanya ialah seorang wanita berusia 30-an di Seksyen 10 Wangsa Maju, di sini.

Dalam kejadian pada pukul 8.45 pagi itu, wanita berkenaan berada di dalam sebuah kereta dan menurunkan cermin kenderaannya sebelum disimbah cecair oleh seorang penunggang motosikal.


Gerunnya aku dah dekat dengan kawasan rumah aku. So,kepada kaum Hawa semua hati-hati bila keluar rumah. Kalau boleh kurangkan aktiviti di luar rumah buat masa ini. Penjenayah ini memang menunggu masa untuk mangsa seterusnya. Harap cepatlah dia kena tangkap.

3 comments:

cacing said...

ni psycho punya keling.. geram lak cacing.. jumpa nnti kerat2 anu dia buh dalam botol!

- zuriey - said...

cacing: memang psycho..geram tul..buat org ketakutan..takde keje lain

Azham Vosovic said...

jahat tol la org2 mcm ni...buat kt org2 yg x bersalah lak tu....

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.