RSS

Tuesday, June 28, 2011

Product Review:Maybelline Lip Smooth Color Bloom


Masa pergi event Maybelline Launch hari tu aku dapat lip balm ini. Apa lagi kena lah try kan. Lip Balm ini ada 2 versi iaitu pink blossom dan peach blossom. Yang bestnya Lip Balm ini, color bibir akan bertukar mengikut temperature kita. Means setiap orang tidak akan dapat color yang sama, samada lagi terang atau pudar.

Memang sesuai untuk remaja dan mereka yang lebih suka menggunakan Lip Balm rather than Lipstik. Aku dah try, yang pink blossom nampak lagi menyerlah dari peach blossom. Sweet je rasanya guna Lip Balm ini.



Boleh dapatkan Maybelline Lip Smooth Color Bloom di farmasi seluruh Malaysia dengan harga RM14.90. Memang mampu dimiliki, ala sekali beli boleh pakai sampai berbulan-bulan. Jimat belanja..hehe

5 comments:

topan said...

murah giler!!! boleh beli nanti.. hihihi

- zuriey - said...

topan: dah ada da..u nak beli tuk i leh gak..hahahha

a n a s t a s y e a said...

a'ah .. nampak sweet la color tu. Nanti nak cuba jugak lah :D

anastasyea's latest post .. Multiple PageRank Checker | Cara mudah untuk check PageRank rakan² !

Solehah said...

bagus info ni..tq..memang tgh cari lips balm.

- zuriey - said...

a n a s t a s y e a: cubalah..tak nyesal punya
Solehah: yeker..apa lagi dapatkan di pasaran

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.