RSS

Sunday, May 29, 2011

Peluk 'Si Dia' buat kali kedua


Nampak HOT je tajuk entry ni. Siapa ye agaknya gerangan si Dia tu. Ish jangan silap ye. Si Dia tu seorang wanita bukan lelaki tau. Gmbar atas tu klu untuk siapakah si dia tu. Saja je nak suruh korang berteka teki dahulu. Boleh kan teka...Senang je tu. Aku pernah jumpa si dia ni dalam event Maybelline sebelum ini.


Inilah dia si dia tu,Liyana Jasmey. Buat kali kedua aku jumpa dia, apa lagi amik gambar lah. Berpeluk sakan lagi..hehe.. Anyway ni kesinambungan dari entry launch event hari2. Masa ni aku berkesempatan juga tengok catwalk untuk pertama kali.






Liyana Jasmey pun kena catwalk juga, dah duta Maybelline kan.


Anyway model2 ini catwalk sebab nak tunjukkan hasil mata mereka selepas menggunakan product terbaru eyeliner dari Maybelline. Tengok mata model ini bukan main lagi.


Bila tengok diorang catwalk, tak nampak sangat mata tapi yang nampak betul body dan pakaian diorang. Memang tinggi lampai dan cantik. Jeles aku tengok. hehe

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.