RSS

Friday, May 20, 2011

Need your opinion..Please...


Aduhai ni lah berangan namanya. Macam mana aku boleh terlepas pandang ni. Anyway aku dapat invitation ke MAYBELLINE NEW YORK HYPERSHARP LINER LAUNCH pada 26 May ini. Memang excited dapat invitation ini. Aku memang suka.

Nak dipendekkan cerita aku ingat tarikh tu jatuh pada hari Sabtu memang confident boleh pergi. Siap dah reply confirmation email. Lepas tu aku baru tengok kalendar sebab ingat nak minta cuti Isnin.

Sekali bila tengok kalendar baru perasan 26hb tu jatuh hari Khamis. Alamak. Sengal betul aku ini. Patut tengok dulu kalendar baru leh decide boleh pergi ke tak. So sekarang ini aku tengah fikir macam mana nak join event tu. Patut ke aku ambil cuti hari tersebut? Ke ambil half day? Ke tak yah pergi event tu, tapi rasa macam rugi pula bukan selalu dapat invitation. Aduh dalam dilema..Korang tolong bagi pendapat apa yang aku harus lakukan...

6 comments:

Miea Melodies said...

event tu start pkol brape? couldn't you make it if you go directly after work?

- zuriey - said...

Miea Melodies: start kul 2.30 pm...lupa pula nak mention

CikLilyPutih said...

ala amik je 1/2 day. k lily pun pi jugak lah

daiflora said...

go for it!hehe..

- zuriey - said...

CikLilyPutih: yeker..ok2..lagi semngat nak g

daiflora: yeah!!

topan said...

pegi je...

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.