RSS

Friday, May 27, 2011

Maybelline Hypersharp Liner Launch Event



Hari ini aku cuti kerja.Nak tahu napa? Sebab nak join event ini lah. Sanggup tu he3. Ala bak kata orang bukan selalu pun kan. Event camni jarang2 dapat invitation. Lainlah kita kerja dengan media ke jadi artis ke confirm selalu dapat pergi.



Event ini sempena pelancaran produk terbaru Maybelline iaitu Hypersharp Liner. Produk ini akan membuatkan mata anda lebih menarik dan lebih versatile.


Selain memperkenalkan produk terbaru Maybelline, kami yang hadir berpeluang menggunakan produk-produk yang lain. Boleh guna touch up balik muka. Masa event tu juga disediakan profesional makeup untuk sesiapa yang nak merasai kehebatan produk Maybeline. Aku pun apa lagi, nak juga tengok muka pas makeup.



Rasa macam artis pula bila ada orang tolong makeup kan aku. Nak makeup sendri memang tak ler..



Banyak betul produk Maybelline ini. Rasa macam nak ambil bawa balik je.Geram tengok.



Ada lagi citer2 di sebalik event ini. Nanti aku citer lagi. Panjang sangat kalau nak citer semua kat sini. Nantikan ye..

3 comments:

topan said...

macam best!!!! hahahahaha....

kak ina kl said...

memang best kan

NurulHuda Aliash said...

besttttttt!!!!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.