RSS

Monday, May 23, 2011

Jom pergi bercuti- Big Sale Air Asia



Tak sampai sehari dah sold out promosi ke Tokyo. Dahsat betul.Jadi tak tentu arah aku bila tengok promosi ini. Gila murah. 10 sen je tiket memang susah la nak dapat.Berpinar mata aku tengok promosi dia ni. Aku pun apa lagi dengan segera nak membooking.

First time cuba nak boook memang tak boleh. Bz je katanya. Berapa kali aku tekan button book baru boleh. Aku main booking je sebenarnya. Memang sebelum ini aku tunggu promosi yang murah nak bawa famili bercuti. Tapi tak decide nak ke mana. So, bila dapat peluang macam ni apa lagi jadi tak keruan lah.

Setelah hampir 1 jam mencuba akhirnya dapat juga aku book tiket ke Kuching tahun hadapan. Seronok rasanya dapat beli tiket dengan harga murah. Cuma RM182.80 semuanya termasuk tax dan baggage.

Korang pe lagi. Ni lah masanya nak pergi bercuti dengan kos yang murah. Peluang sebegini bukan selalu dapat. Lawati Air Asia sekarang. Promosi tamat 29 Mei 2011, siapa cepat dia dapat.

3 comments:

topan said...

bestnyer dapat holiday macam nie.... terasa nak booking gak la... hihihihi

- zuriey - said...

topan- booking la apa lagi

Sha said...

bape org punya tu harganya? anyway worth it la... berbaloi baloiii

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.