RSS

Wednesday, May 4, 2011

Jom apply jadi Maxis 10 Reviewer


Selalu aku tengok orang buat entry dapat review handfone trough program Maxis 10 Reviewer. Memang aku tak tahu macam mana diorang boleh dapat peluang review. Mula-mula ingat under Nuffnang, tapi rupanya bukan. Cian aku orang lain dah jauh ke depan aku tak tahu apa pun.

Hari ini baru aku tau dari Teratakarmo macam mana nak dapat peluang join program ini. Ceciter2. Korang pun nak tahu kan.

Korang hanya perlu pergi ke Maxis facebook. Then korang akan nampak page seperti di atas klik kat 'Apply Now', isi form yang disediakan dan hantar. Senang je bak kata orang kacang je kan.

Aku baru apply, tak sabar rasanya untuk review handfone yang akan datang. Aku ini dahlah tak berapa sangat mengikuti perkembangan handfone. Mesti rasa jakun semacam je nanti..hehe..So, korang tunggu apa lagi jangan lepaskan peluang keemasan ini. Tak dapat beli dapat guna sekejap pun jadilah.

2 comments:

kak ina kl said...

cubalah masuk...mana tau ada rezeki nanti..insyallah akak gi..kita jumpa di sana yer

Bro Framestone said...

Bro tunggu HTC je nie T-T

HTC bro dah pulang balik.. mintak ganti yang baru

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.