RSS

Sunday, May 22, 2011

J Card Day buat aku jadi GILA...


Tempoh hari 19 May ada J Card Day di Wangsa Maju. First time aku pergi J Card Day ni. Memang DAHSYAT!! Parking penuh tak terkata, memang dari jauh kereta dah berderet. Pengalaman baru buat aku, orang jangan cakap memang ramai gila.

Beginilah suasana semasa J Card Day. Berpusu-pusu orang membeli belah. Yela diskaun gila-gila sampai 80% camtu. Siapa yang tak teruja. Nasihat aku nak datang bawa lah duit ye. Kalau window shoping memnag gigit jari jelah.





Kredit Pic to Anis

Nak tahu aku beli apa? Sebenarnya takde apa pun yang aku nak beli. Tapi bila tiba sana rasa nak beli semua benda. Murah katakan. Takdelah aku memborong sangat. Aku beli handbag Carlo Rino yang ada diskaun 50% dan sehelai baju batik untuk ayah aku sempena birthday dia yang akan menjelma tak lama lagi.

Kepada orang Melaka, ni aku nak war-warkan pada 27 May 2011 ini bersamaan hari Jumaat adalah J Card Day di Jusco Ayer Keroh Melaka. Apa lagi pergilah serbu! Start dari jam 8am hingga 11pm.

4 comments:

Nzyrahun said...

pergh shopping,aku tgh sengkek sobs

en. suhaimi said...

shopping jela jawabnya macam ni...


http://jutawan-dinar-iraq.webs.com

topan said...

my fav place to shopping!!!! dari dulu sampai sekarang hobby shopping tak hilang!!! adeyh.... mata berpinar2 bile tengok JCard Day or Jusco Sale!!! huhuhuhu

- zuriey - said...

Nzyrahun : shoping la time ada duit..hehe
en. suhaimi: 2la psal
topan: yeke..nanti ada j card day kat melaka jumaat ni,,balik la

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.