RSS

Monday, May 9, 2011

HyppTV’s party!


Jumaat yang lepas aku dapat undangan untuk menghadiri HyppTV Party. Memang excited betul masa dapat email invitation tu. Dah lama tak pergi parti anjuran Nuffnang. Parti bertempat di Neo Tamarind start pukul 7 pm. Aku sampai agak lewat sebab silap jalan tambah dengan jemnya bertambahlah lagi lmbat walaupun tempat ini sebenarnya dekat je dengan rumah aku.


Tema pakaian adalah Hollywood Character. Aku konon nak tiru gaya Hermoine tapi harem tak menjadi pun. Tapi tak kisah lah janji aku dapat join event ini.



Sempatlah bergambar dengan 'Firaun' Malaysia..hehe..


Parti ini juga sebenarnya nak celebrate 1st anniversary HyppTV. Happy Birthday HyppTV, semoga semakin success.

Kat bawah ni pula antara makanan yang dijamu pada kami malam itu. Hidangan sebenarnya tak berapa best he3. Tapi alhamdulillah dapat makan free. Banyak juga menu baru yang aku cuba.














Aktiviti tak banyak sangat. Makan sambil mendengar lagu yang didendangkan penyanyi jemputan (tak kenal sapa). Then ada lah mini treasure hunt. Itu je. Ada lagi gambar yang aku nak tunjukkan, kita sambung di lain entry ye..

2 comments:

JAI said...

Laaa.awok rupanya si gadis kocik malam tuhh..adeyyy..

- zuriey - said...

ye saya..segan tengok geng tali barut..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.