RSS

Sunday, May 15, 2011

Gambar Salih Yaakub bersama isteri-isteri dan anak-anaknyaInilah dia gambar keluarga besar Salih Yaakub bersama 3 orang isteri dan 8 dari 11 orang anaknya.Ramainya. Memaang meriah je tengok. Tengok gambar ini ramai ahlinya perempuan. Tak lama lagi bertambah lagi sorang ahli keluarga.


Inilah dia bakal calon isteri ke 4 Salih Yaakub. Baru berusia 24 tahun lagi muda dari aku..heheh. Emi lulusan pengajian perniagaan daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) dan kini sedang melanjutkan pengajian di peringkat sarjana. Dia berasal dari Johor, anak bongsu dari lima orang adik-beradik dan berketurunan Syeikh daripada sebelah bapanya.


Bukan senang hidup bermadu ini tapi Salih dapat melakukannya dengan bagus. Kalau di tanya apa tipsnya, lantas jawapannya ialah

"Saya mengambil untuk berkahwin bukan atas dasar nafsu tetapi kerana ketentuan Ilahi. Jadi, ia adalah tanggungjawab yang diamanahkan kepada saya"


Tarikh perkahwinan tidak diketahui lagi tapi dalam masa terdekat. Sama-sama kita saksikan persandingan Salih nanti. Semoga lebih berbahagia selepas ini.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.