RSS

Thursday, May 12, 2011

Fixie, basikal pilihan remaja masa kini



Ini basikal baru adik aku. Dia ni memang cepat terpengaruh dengan persekitaran dan trend. Kat sekolah ramai kawan dia pakai basikal fixie buat dia pun nak pakai gak. Budak-budak zaman sekarang kan. Zaman aku dulu famous dengan BMX.

Camne budak-budak ini boleh berkenan dengan Fixie ni. Aku tengok macam basikal tua je.hehe..Dahla takde break, tak bahaya ke? Boleh pula dijual kat pasaran.

Setahu aku basikal ini diguna oleh pelumba basikal masa nak amik ujian masa di track. Sekarang ini dah boleh guna oleh sesiapa pun. Macam-macam color ada basikal ini, kekadang tengok nampak cantik juga. Harga basikal ini dalam RM300++. Kalau minat boleh lah dapatkan di pasaran ye.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.