RSS

Monday, May 30, 2011

Blogger bergambar macam artis



Kadang-kadang rasa macam artis pula bila pergi event. Mana tak nya asik bergambar je kejenya. Masa pergi Maybelline Launch Event hari tu masa masuk je dah suruh sign kat ada satu papan tu. Lepas tu bila dah masuk terus kena pose ada cameraman nak ambil gambar. Aduh2 terasa femes gitu.

Memang blogger ni pantang nampak kamera mesti nak bergambar. Bak kata Kak Ina KL macam kena sawan gambar. Bukan selalu dapat jumpa and pergi event ni, bila sekali jumpa memang lah bergambar sakan.


Kd Pic: CikLilyPutih

Bersama Connie Ng (3 dari kiri), beliau ni lah yang jemput kami (blogger) ke event ini. Thanks Connie, nanti jempuat lagi..hehe


Aku pergi event ni dengan Kak Ina KL. Berjalan dari KLCC ke tempat berkenaan. Nasib baik ada geng nak pergi.


Fara blogger pertama yang sampai ke event ini. Nasib baik dia sampai awl boleh tanya direction ke sana..hehe


Dengan kenalan blogger baru, Afra Yuri. Pernah juga lawat blog dia sebelum ini tapi ini lah kali pertama jumpa face to face.


Candid gambar CikLilyPutih dengan Jard. Bukan main kak kita tu touchup.hehe

3 comments:

CikLilyPutih said...

nak cantik mestlah tacap uolss

- zuriey - said...

CikLilyPutih: kita tak pandai touchup cam akak

hanani said...

seronoknya dapat g event ni..macamana nak dapat eh?cer citer.. :)

Jom baca ni :TV Al-hijrah kini di saluran Astro 114. Kitab Cinta dan Cinderella Man the best.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.