RSS

Thursday, April 21, 2011

Uniknya kad kahwin Zed Zaidi


Siapa sangka pertemuan di Facebook berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Zed Zaidi bertemu dengan bakal isterinya, Natalia di sosial network terkenal ini. Lantas mengambil Facebook sebagai tema kad kahwin mereka. Memang tak terfikir betul rupa kad kahwin sebegini rupa.



Memang tak boleh disangkal lagi sekarang ini memang macam-macam rupa bentuk kad kahwin yang ada. Yang letak gambar masa kecil ada, yang bercorak kartun ada, yang panjang, yang kecil, yang lebar..macam2 lah. Besok akunya wedding pun nak buat kelainan gaklah. Buat kad kahwin bentuk hatilah..Wah..Bukan main lagi angan-angan aku. Entah bila aku nak kahwin..:-)

Berbalik pada hal kahwin Zed Zaidi,

"Majlis akad nikah akan diadakan di Restoran Felda Villa, di sini dengan tetamu terdiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.

Kedua-dua pasangan kemudiannya akan diraikan dalam satu majlis resepsi pada 7 Mei di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur dengan tema moden tradisional."


Tema moden rupanya masa majlis resepsi ingatkan nak buat tema Facebook..hehe

6 comments:

restu resort said...

hidup fb..

era_zierah said...

sgt2 unik ... ;)

Azham Vosovic said...

wah... unik2! huhuhu

Alin Hassan said...

mmg unik! mcm kad raya pun ada tgk dari depan.

Anonymous said...

Ucapan taniah kepada pasangan Zed Zaidi dan Nelly dari kami di kad-kadkahwin.com:)
http://www.facebook.com/kadkadkahwinpage

- zuriey - said...

restu resort: fb mana hidup.
era_zierah : betul3
Azham Vosovic: mana diorang dpt idea tu kan
Alin Hassan: a'ah kan
Anonymous: leh x dapat diskaun buat kad kat kad-kadkahwin.com..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.