RSS

Wednesday, April 20, 2011

Tertunggu-tunggu event besar dari Nuffnang

Rasanya dah lama Nuffnang tak membuat event besar untuk Nuffnanger. Hari-hari aku duk usha website Nuffnang tapi takde pun event baru. Contest pun kurang. Yang banyak contest untuk Premier Screening je. Bosan pula rasanya.

Kalau untuk Glitterati Plus memanglah ada event eksklusifnya. Tapi selalu time kerja event tu. Lagi satu bukan senang pun nak dapat join sebab tempat selalu terhad. Kadang-kadang rasa asyik orang sama je yang akan dapat.

Rindu betul aku nak join event dan contest yang dianjurkan oleh Nuffnang. Bila lah nak ada ni.Nuffang kena cepat bertindak takut nanti ramai yang berpaling tadah pula. Sekarang ini dah banyak pesaing Nuffnang. Aku takdelah nak curang lagi dengan Nuffnang tapi sapa tahu esok lusa macam-macam boleh berlaku..he3..

Aku yang tertunggu-tunggu..

2 comments:

Kancilbiru said...

ha ah macam dah sunyi sepi jer....huhuhu

- zuriey - said...

Kancilbiru: kan2..terasa sgt

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.