RSS

Tuesday, April 26, 2011

Product Review - Glam Shine 6H



Lipgloss terbaru ini,Glam Shine 6H memberikan kesan yang berpanjangan menepati keinginan kita. Warna yang disediakan pun memang cantik salah satunya ialah Red Cherry.Nak tengok cantik mana color dia ni, teruskan membaca ye.

Kelebihan Glam Shine 6H

- Kesan yang berpanjangan
- Bersinar sepanjang hari
- Even coverage.
- Menyerlahkan bibir
- Selesa sepanjang hari tidak berminyak mahupun melekit.



Sesuai dengan tone kulit orang Asia,lipgloss ini boleh didapati dengan harga RM35.90 di semua Loreal Paris kaunter seluruh negara. Nak tahu kehebatan Lipgloss ni, moh tengok kat bawah ni.


Ini gambar sebelum dikenakan Lipgloss, pucat je bibir tu kan.


Ini selepas guna Lipgloss. Amacam nampak tak beza, berseri kan. Bau Lipgloss ni pun wangi cam bau aiskrim vanilla.

P/S: Sapalah model kat atas ini..Semacam je aku tengok..hehe

3 comments:

Erna said...

zuriey..berseri muka modeltu lepas guna lipgloss..

zaty luvlianncezzz said...

wow.i love diz..glitter bibir.auww

Mari menghayati di cni
suatu kesah tentang…..

- zuriey - said...

Erna: yeker..huhu
zaty luvlianncezzz: tq..trylah guna

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.