RSS

Wednesday, April 13, 2011

Gambar seluar dalam Lyana Jasmey

Pergh!! Tajuk gempak gila ini.Apa yang aku nak tulis pasal ni. Astagfirullah..Terkedu kejap. Nak tahu gambar apa aku maksudkan ini? Memang ada yang nak tahu sangat pasal ini. Aku try juga google tapi tak jumpa pun.



Kalau korang nak tahu ada hamba Allah yang mencari keyword 'Gambar seluar dalam Lyana Jasmey' ini. Aiyo, seluar dalam orang pun nak tengok ke? Aku terkejut sebenarnya tengok keyword ini. Ini bukan lawak k, tak percaya tengok aku print skrin keyword tu.

Nak buat apa agaknya dia cari gambar seluar dalam Liyana eh? Nak mandrom kan ke...hehe.. Apa-apa jela diorang ini. Tapi takpelah keyword tu menyebabkan diorang melawat blog aku..hehe.. Tapi pesanan dari aku janganlah cari benda yang bukan-bukan kat internet ni ye.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.