RSS

Tuesday, March 29, 2011

Product Review - Pulse Perfection Vibrating Mascara


Produk terbaru Maybelline yang boleh di dapati di pasaran May 2011 nanti, maskara Pulse Perfection. Nama pun dah ganas. Memang nmpak perfect lah kalau pakai mascara ini.


Inilah istimewa mascara terbaru ini berusnya lebih tajam dan tebal. Memang unik berus dia dari maskara yang lain. Ini yang akan membuatkan bulu mata lebih cantik, nampak lebih segar dan menarik. Ada banyak lagi keunikan berus maskara ini,sperti tertera di bawah.



Cara penggunaan mascra yang boleh menyerlahkan lagi kecantikan mata anda


Aku dah try guna tapi bila ambil gambar tak berapa nampak bulu mata aku tu. Mungkin kamera aku tak berapa canggih.Kat sini aku letak pandangan dari sisi nampak lebih panjang bulu mata aku.



Kalau berminat dengan produk ini jangan lupa dapatkan di semua farmasi Watson,Gurdian, Sasa dan Caring. Maybelline New York Pulse Vibrating Mascara boleh didapati dengan harga RM59.90.

7 comments:

CikLilyPutih said...

oh awak dpt mascara, k lily dapat lipstick utk review

- zuriey - said...

CikLilyPutih : yeker..saya dpt lipstik jugaa

azi nur said...

fuyooo melontikk beb...tspi tu hari baru beli loreal paris punye..gilo mahal bankrup den! haha

Dewi Batrishya said...

Huyoooo... *VIBRATING* mascara...
I wonder if the mascara vibrates... Heheh

nur said...

Wa.. Makin panjang gitu.. Nak grab satu, manatau nnt kalah rozita cw. Hehe

- zuriey - said...

azi nur: a'ah barang baik mahal la skit
Dewi Batrishya : adalah vibrating..
nur: tuelah..ini bulu mata ori tau

*rainyscream* said...

tunggi habis maybelline mascara yg lama baru boleh try yang vibrating ni..wow wow wow.ehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.