RSS

Monday, March 7, 2011

Product Review- Loreal Double Extension Lash Serum



Produk terbaru Loreal yang baru dilancarkan, Mascara Double Extension khas buat mereka yang mengidamkan bulu mata yang lebih tebal,panjang dan menarik. Macam bait-bait lagu 'cantik, menarik, tertarik, ko memang the bomb.' Dari mata turun ke hati. Nak tahu napa mascara ini di namakan double extension, jom teruskan membaca.



Inilah dia keistimewaan mascara keluaran Loreal ini, 2 dalam 1. Ada 2 color putih dan hitam. Bukan susah pun nak pakai. Mula-mula pakai yang color putih kemudian pakai yang color hitam pula. Memang nampak beza ketebalan bulu mata anda. Tak percaya? Kena lah cuba, aku memang percaya sebab aku dah pun cuba.


Sini ada cara-cara nak menggunakannya beserta ramuan yang terdapat dalam kandungan mascara ini. Boleh tengok apa yang menyebabkan bulu mata menjadi panjang dan tebal. Nak tengok kesan dia lebih cepat, gunalah setiap hari di waktu pagi dan malam. Dalam masa sebulan bulu mata akan menjadi 63% panjang, 63% fuller,94% kuat dan 81% tebal.



Dengan ini juga aku memperkenalkan Aimee Mullins sebagai jurucakap terbaru bagi produk Loreal. Aimee seorang aktres, atlet dan model yang cantik serta berkarisma. Harap dengan pelantikan Aimee dapat melariskan lagi produk Loreal.



Sebelum berpisah,jangan lupa dapatkan mascara ini di pasaran sekarang dengan harga berpatutan RM49.90. Mahal? Idokla, kan ada 2 mascara tue. Memang berbaloilah.

4 comments:

nIsYa said...

great! Thankz for sharing :)

cacing said...

wah! kalo zuriey pakai ni , mau panjang sedepa bulu kening... heee...

NICK IRFAN said...

xthu nk kata ape2 sy xthu pasal makeup ni? hehe

- zuriey - said...

cacing: bulu mata la bukan bulu kening

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.