RSS

Wednesday, March 23, 2011

Never Say Never with Justin Bieber and Tune Talk


Tak lama lagi Justin Bieber akan mengadakan konsert yang dibawakan oleh Tune Talk. Mesti ramai peminat Justin menunggu akan kedatangan Justin. Pengaruh besar Justin ini. Walaupun usianya muda tapi bakatnya memang besar. Ramai tahu yang Justin memang berbakat besar dalam bidang nyanyian tapi Justin pun ada berlakon tau. Yang ini confirm ramai yang tak tahu.

Kenapa aku excited nak tengok Justin Bieber: Never Say Never, presented by Tune Talk

1. Nak tengok lakonan Justin Bieber. Adakah bakat lakonan Justin sama hebat dengan bakat nyanyiannya? Jeng..jeng..jeng..Jawapan ini yang kita perlu cari.

2. Nak tahu apa yang special tentang movie ini. Dengar khabar cerita ini macam kisah benar mengenai Justin. Betul ker? Kalau dapat tengok citer ni baru tahu apa yang benar apa yang tidak.

3. Dalam movie ni mesti ada lagu-lagu nyanyian Justin kan. Aku suka lagu-lagu dia. Mesti terhibur tengok filem dia nanti. Boleh nyanyi bersama, mesti seronok.

Harap-harap terpilih lah tengok premiere of Justin Bieber: Never Say Never. Sekali Justin Bieber pun ada, mahu terkejut mak nanti. hehe.. Thanks Tune Talk bringing Justin Bieber Never Say Never. Tune Talk memang best!

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat mencuba

- zuriey - said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : thanks..alhamdulillah dpt

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.