RSS

Thursday, March 3, 2011

Matta Fair awal tahun 2011


Berita Terkini!

Kepada mereka yang menunggu kehadiran Matta Fair, kini saatnya telah tiba. Matta Fair kembali lagi pada tahun 2011. Bertempat di PWTC, Kuala Lumpur dari 11-13 March 2011 jom kita serbu beramai-ramai.

Terdapat 3 hall akan digunakan untuk menempatkan 890 booths. Memang banyak, sesiapa yang dengar mesti teruja. Aku tak pernah lagi berkunjung ke Matta Fair ini. Memang sangat murah dan berbaloi ker? Teringin juga nak pergi melancong dengan harga berpatutan. Yela kita mana ada banyak duitkan, even yang banyak duit pun mesti tertunggu juga Matta Fair ini.

Sesiapa yang dah berangan-angan nak pergi melancong ke luar negara atau nak pergi honey moon sekali lagi jangan lepas kan peluang keemasan ini. Selamat melancong semua, mari kita keliling dunia!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.