RSS

Friday, March 4, 2011

Kecanggihan Apple iPad2


Aku belum merasa lagi guna iPad, dah pun dilancarkan iPad2. Cepat betul teknologi baru ni muncul. Aku je yang ketinggalan. Yela kalau ada duit dah lama aku beli. Memang zaman IT dan teknologi kita pun kena sentiasa up to date dengan gadget-gadget baru.



Antara keistimewaan iPad2
1. Lebih laju dari iPad - dual core processor
2. 2 kamera untuk mengambil gambar dan video chatting
3. Bateri tahan sehingga 10 jam penggunaannya dan sebulan standby
4. iPad 2 lebih nipis -- 8.8 millimetres berbanding dengan iPad 13.4 millimetres dan nipis dari iPhone 4.
5. Banyak lagi applikasi yang ada.

Ipad2 akan mula dipasarkan di Canada, Mexico, New Zealand, Spain dan negara Eropah lain pada 25 Mac nanti. Tak tahu bila nak sampai kat Malaysia, harganya pun tak tahulah confirm beriban. Boleh kumpul duit dari sekarang ye.

3 comments:

Cik Ungu Kamila said...

wah ! tetiba rasa tak sabar pulak nak beliii :)

nur said...

nak satu boleh?..
JOM KE: ALL IN ONE

- zuriey - said...

Cik Ungu Kamila:beli lah,nanti leh pinjam
nur: amiklah tapi nanti bayar tau

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.