RSS

Friday, February 18, 2011

Nuffnang tersilap hantar email invitation


Punyalah excited aku dapat invitation event party dari Nuffnang. Memang rasa bertuah dapat email tu. Yela eventtu tempat pun terhad, kira yang bernasib baik sahaja yang dapat. Aku apa lagi tanpa fikir panjang terus reply email confirmation ke Nuffnang semula.

Then tanpa buang masa, aku terus google cari tempat berkenaan kat mana. Yela aku tak biasa jalan KL ni, memang berapa kali aku dah sesat barat kat KL. Dah google map siap dah tanda dalam diari aku event ni. Yela takut terlupa pula nanti.

Selang beberapa minit aku hantar email confirmation, aku dapat lagi satu email dari Nuffnang bertajuk 'Error in email invitation'. Masa ni aku dah mula curiouslah, apa yang error tu. Cepat-cepat aku baca isi email tu (seperti di bwh).

"We regret to inform you that there was an error made with the invitation to the I MAS Travel Bloggers' Party you'd received earlier, as the invitation email was mistakenly sent to you. We wish that we could have all of you there at the party, but unfortunately spaces are limited and therefore we cannot accommodate all of you there :(

Once again, we sincerely apologise for any inconvenience caused and we hope to see you at other Glitterati+ club events in the future."

Hancur luluh hati aku bila baca email ni. Silap hantar invitation kat aku rupanya. Nasib badan. Down terus rasanya dari tengah excited tadi. Terasa sedih juga lah kan tapi nak buat macam mana bukan rezeki aku. Anyway korang pernah tak dapat email error macam ni. Mesti sayu rasanya masa baca email tu. Takpela,siapa yang dapat invitation ke event ni selamat berparti. Tak dapat jumpa korang kat sana..sob..sob:-(

11 comments:

Kancilbiru said...

awat nuffnang asyik silap hantar email jer nih...huhuhuu

DaHLia said...

aduh, maunya tak kecewa..
balas laa balik cakap keciwa dan dah google tempat dsb...mana tau next time dia consider utk event lain :D

kak ina kl (1) said...

akak dan tali baruts banyak gak yang dapat..apa nak buat dah nasib

kak Erna said...

zuriey..insyaallah satu hari nanti akan dapat yang tak salah hantar ye..sabar..

hOnEySyA said...

hurm.. Nuffnang patot lbih behati2 la bila nk email jemputan. Wat org frust je..

senyum cinta said...

sabar na..belum ade rezeki tu..kesipan amat dikesali..hihi

http://raihanibtisam.blogsport.com

NICK IRFAN said...

sy dpt jgk tp x rply pun sbb nk pegi segan.. hehe

faradeeba said...

ahhh, sedihnye.
dah teruja dpt invitation skali slp pulak.
sabor je lah ye. :P

wanmus said...

memang limited kot..dah orang lain cepat lagi reply rasanya..hoho

- zuriey - said...

Kancilbiru: pernah kena gak ker
DaHLia : malas la kak..dah memang xde rezki
kak ina kl (1): akak pun kena gak ker..ramainya kena
kak Erna : tq..insyaallah
hOnEySyA : rasa frust sikitlah
senyum cinta: baik
NICK IRFAN: segan napa lak..ish dia ni
faradeeba : sabar2
wanmus: boleh lak camtu ker

antudegil said...

boleh saman malu nuffnang ni atas sebab emosi yang terluka. saman 1 juta. takpon saman suh byk bagi BE @ advertorial. :D

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.