RSS

Monday, February 7, 2011

Komen Dan Menang! RM350 Menanti Anda di Wanmus.Com


Lama juga rasanya tak join apa-apa contest. Mood contest dah datang balik. Bukan apa teruja dengan hadiahnya. Al-maklumlah tengah kering sekarang ni. Nak cari pendapatan lebih..hehe.. Mana tahu sekali menang. Tuah orang siapa tahu kan.

Bukan susah sangat contest ni, anda hanya perlu komen di post WanMus sahaja. Masih ada masa lagi ni nak join sebelum 3 Mac 2011. Nampak tak hadiah yang disediakan untuk pemenang. Tak puas hati aku repeat balik hadiah-hadiahnya.

Hadiah Tempat Pertama (Pengkomen terbanyak): Wang tunai RM80+ Domain .com setahun (RM115)
Hadiah Tempat Kedua (Pengkomen ke2 terbanyak): Wang tunai RM50+ Domain .net setahun (RM85)
Hadiah Tempat Ketiga (Pengkomen ke3 terbanyak): Wang tunai RM30 (RM30)
3 x Hadiah saguhati (Pengkomen ke4-6 terbanyak): Wang tunai RM10 (RM30)

Untuk pengkomen yang mendapat 150 Komen Pertama:
Hadiah special: Set eKamus Pro v5.02 (RM90)

Pertandingan komen dan menang di wanmus.com ini ditaja oleh:
- Malaysia Web Hosting
- eKamus Software Pro
- Aku Mahu Jadi Kaya!

Apa tunggu lagi, jom terjah wanmus.com

2 comments:

Orang Kampung said...

smoga brjya zuriey..
susah x pertandingan ni..??

hehehehehehhehehe

- zuriey - said...

Orang Kampung: thanks..ala lagi mahu tanya

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.