RSS

Sunday, February 27, 2011

Jom celebrate birthday Nuffnang



Wet..wet..Pengumuman semua hari ini hari bersejarah buat Nuffnang. Untuk makluman korang hari ini merupakan ulangtahun penubuhan Nuffnang yang ke empat. Dah empat tahun rupanya, alhamdulillah.

Sempena birthday Nuffnang, apa kita kita celebrate. Agak-agak Nuffnang nak buat tak party ulangtahun nanti. Kalau ada mesti best kan. Tapi kita as blogger nak celebrate macam mana? Takpelah kita berikan sokong padu pada Nuffnang, hope lepas ni Nuffnang bertambah success dan blogger juga dapat nikmati pelbagai keistimewaan.



Aku baru sahaja setahun dengan Nuffnang tapi pelbagai nikmat yang aku rasa. Dapat merasa income melalui Nuffnang. Dapat join pelbagai event, dapat tiket wayang free. Yang paling best dengan Nuffnang juga aku dapat berjumpa dengan artis dan mengenali rakan-rakan blogger yang lain.

Hope Nuffnang akan terus success dan success. Sentiasa beri yang terbaik dan kami blogger sentiasa support Nuffnang. Happy birthday Nuffnang. LOVE NUFFNANG! More event and money for bloggers..hehehe. Kepada blogger baru, jom register dengan Nuffnang, so much benefit for you..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.