RSS

Thursday, February 10, 2011

Fasha bukan sahaja carian tertinggi Google Malaysia, malah di blog From Heart To Heart



Hari ini di Kosmo melaporkan artis cantik yang baru putus hubungan dengan Jejai iaitu Fasaha Sanda menduduki tempat pertama dalam carian Google Malaysia sepanjang Januari. Memang bulan Januari adalah bulan Fasha. Bukan sahaja heboh pasal hubungan dia yang terputus di tengah jalan malah heboh mengenai percutian Fasha (berbikini) di Bali.

Aku pun memang ada buat post mengenai Fasha masa kontroversi dia berbikini tu. Memang hari-hari ada sahaja orang mencari info pasal tu. Aku tak temberang lah, tak percaya tengok statistik dari Nuffnang untuk blog aku hari ini. Keyword tertinggi adalah mengenai Fasha Sandha.



Artis kalau ada kontroversi je memang orang akan cari lah. Orang kita kan suka berita-berita gossip hangat pasal artis. Anyway thanks juga pada Fasha sebab kontroversi dia tu ramai yang jenguk blog aku.

P/S: Tak sabar nak tunggu pembukaan spa Fasha, Chinta kat Wangsa Walk. Boleh jumpa Fasha and try servis dia memang mampu dibayar oleh semua orang atau tak.

3 comments:

Bro Framestone said...

wah.. popular la blog ini

blog bro xde pulak yang nak cari pasal fasha

dok heliza je ;)

NICK IRFAN said...

lps ni kena buat pasal fasha sanda utk naikan traffic.. hehe

- zuriey - said...

Bro Framestone: mana ada popular..bro nya blog lagi dasat
NICK IRFAN : hehehe..2la pasal

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.