RSS

Monday, February 7, 2011

Email dari Lisa Surihani.. Surprise me



Jangan jeles ye. Aku dapat email dari Lisa Surihani. Memang terkejut aku bila dapat email ni. Apa halnya Lisa email aku ni. Mana pula dia dapat email aku. Rasa macam artis pula bila dapat email dari seorang artis. Nak tahu apa isinya? Jom check it out

TADAAAAA...



Rupa-rupanya Lisa buat bisnes online.Siapalah yang hantar email ni. Nak kasi orang buka email dia bukan main letak nama artis. Kasihan Lisa nama dia kena jual.Yang tak tahan tajuk dia tue 'Semalam I Call You.. You Tak Answer'. Bila zaman Lisa Surihani ada nombor handfone aku. Kalau betul Lisa Surihani yang hantar email ni mahu tak tidur malam aku. Macam-macam email spam sekarang ni. Nasib baik guna nama Lisa buat bisnes online pasal komputer kalau jual ubat kuat tak tahu nak kata apa.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

Nazz@Purple said...

macam2 teknik pengiklanan dan spam skrang ni..

SHAFIDA said...

sian lisa..kalau dpt royalti bolehlaa ..sayapun nak...tp zxdek org kenal la plk.

- zuriey - said...

Nazz@Purple: a'ah..pandai gak diorang ni
SHAFIDA: tak de nya dapat royalti..kalau dapat semua nak lah

Orang Kampung said...

hahahaha..
lisa ada call tu..
pasai pa x angkt..
kan dh antar emel..

Hanim Mahali said...

macam macam hal sekarang orang nak cepat kaya.... huhuhu...

darkbatman said...

hahahaa.. lawakk.. 2laa nk untung cpt..

- zuriey - said...

Orang Kampung : lisa mana lak tu
Hanim Mahali: betul3
darkbatman :lawak ke bro..apa nak wat

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.