RSS

Thursday, February 10, 2011

Carlo Rino Fashion Show


Kepada penggemar fashion terkini atau pun yang suka dengan design Carlo Rino jangan lepaskan peluang keemasan ini. Aku memang suka barang produk Carlo Rino,siap jadi member. Tapi haremm bukan selalu pun beli barang kat situ tau-taulah harganya mahal. Time ada duit lebih jela baru beli.

Butiran Carlo Rino Fashion Show untuk koleksi 2011

Date: 12th February 2011 (Saturday)

Time: 3pm and 5pm

Venue: Mahkota Parade, Melaka.

Sempena Valentine fashion show ni. Jadi siapa nak beli untuk buah hati hadiah, inilah masanya. Aku tak surelah ada diskaun ke tak nanti. Korang terjah la nanti ye.

3 comments:

azzey said...

Saya pon sker tgk katalog Carlo Rino tu..:)

kak Erna said...

zuriey..kat mana fesyen show nya..
beli jugak beg carlo rino..tapi tunggu discount sampai 40%..jadi juga member carlo rino ni..

- zuriey - said...

azzey: saya pun suka
kak Erna : kat mahkota parade melaka..kalau member ada diskaun lebih kan sekarang ni

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.