RSS

Friday, January 28, 2011

Yuna dan Qi sedang hangat bercinta



Kalau tiada angin masa kan pokok bergoyang. Selalu sahaja Yuna menafikan tentang hubungannya dengan Qi sebelum ini. Akhirnya Yuna mengaku juga bahawa pengacara dan aktor utama drama bersiri popular Blogger Boy, Qushairi Razali atau Qi merupakan insan yang paling istimewa dalam hidupnya.

Aku pun dah lama rasa diorang ni memang ada hubungan. Yelah selalu pakai sedondon, masa majlis anugerah pula duduk sebelah-sebelah. Biasalah artis taknak heboh-heboh pasal hubungan cinta.

Yuna ni rupa-rupanya sebaya aku, tak sangka betul tapi Qi pula dah berumur 34 tahun. Macam tak percaya, nampak muda je Qi. Kepada pasangan ni, apa lagi cepat-cepatlah nikah..heheh.. All the best for both of you


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

kak Erna said...

zuriey..tak pe..ceritalah pasal artis..sekurang2nya..mak cik yak tak tau ape2 ni jad tau..seronok jugak ..

Farhan Zulhusmi said...

owh....xptot betol yuna buat i macam nie...sanggup dia menduakan cinta i..hahaha....no joke no fun...hehee....
insyaallah...akan kekal ke anak cucu...amin

kak ina kl (1) said...

semuga bertemu jodoh mereka berdua..nanti tak habis kredit tune talk tu boleh akak pinjam..akak kan suka pot pet pot pet

Dewi Batrishya said...

Aikk.. Laa.. yaa ka... huhuhu
They look good together..
Kalo ada jodoh, besh gak.. hehehe

NICK IRFAN said...

oh mamat ni nama dia qi ke? mcm muka zizan je sikit... ada bau bau bacang ker?

akuzle said...

mmg cliche jeks ayat2 denial tuh ngan artis so akak x heran... terutama kalo yuna, kan ker ratu denial tuh...wah! statement berani mati....hohohohohoho.... tp, talking abt Qi... mmg dier tuh jenis yg bole buat kita rasa comfy biler borak, even the 1st time. psl x kekwat n frenly...cemana akak tau? psl penah jmpa n borak ngn dier skali dulu...thn 2008..jarak umo tuh oklaaa psl rasanyer lelaki perlu matanglah dr pomfuan...

- zuriey - said...

kak Erna : baik kak..tq 4 support
Farhan Zulhusmi:jgnlah frust..ramai lagi yang single kat luar2
kak ina kl (1) :beres kak..
Dewi Batrishya : doakan jelayang terbaik
NICK IRFAN: tak tahulah nick
akuzle: bila akak jumpa qi? bestnya jeles2

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.