RSS

Tuesday, January 18, 2011

Ulangtahun pertama -FROM HEART TO HEART-


Ikutkan 6/01 yang lepas genap setahun aku berblogging secara aktif. Officially blog aku ni dah wujud tahun 2009 tapi aku just create je and do nothing. Tahun lepas baru sifu aku AnakPerak mula mengajar serba sedikit tentang dunia blogging. Merangkak juga pada awalnya tapi sedikit demi sedikit aku mula merasa keseronokan blogging ni.



Aku nak kongsi sedikit dengan korang macam mana aku boleh terjebak menjadi blogger ni. Anyway dari U lagi ada dah member aku yang kecoh-kecoh buat blog tapi aku tak interested langsung. Dalam pala otak aku ni duk fikir, apalah yang diorang tulis kat blog tue. Tak kuasa aku nak mengarang ni.

Then after finish my study, aku mula mencari kerja. Sangat menarik bila abang ipar aku mula bertanya tentang blog ni. Masa tu baru aku menggelabah, nama je budak IT tapi blog pun tak reti. Jatuh standard aku. So, sebelum abang ipar aku tanya lebih lanjut dan mendalam tentang blog ni aku decide untuk explore dulu. Lepas ni kalau dia tanya taklah aku tergagap-gagap nak jawap.



Itulah kisahnya permulaan hidup aku sebagai blogger. Kira macam secara tak sengaja juga lah. Lama-lama terus melekat dalam hati aku. Akhir sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung dalam pembinaan blog ini dan juga kepada mereka yang setia mengunjungi blog aku. Tanpa korang, tiadalah blog ni. Always keep in touch and support me ok..and i support you too -FROM HEART TO HEART-

Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

zoe said...

i support u toooo!! hehehe

Just said...

Happy blog anniversary Zuriey! nasib baik abg ipar tnya kan.. klu tak, tak terjebak ler dlm dunia blogging ni.. ;p

Ira said...

tahniah zuriey.. i sentiasa support u. hehehe...

Lovely Bella said...

tahniah buat kamoo!! hehehe teruskan berblogging!

kak Erna said...

tahniah zuriey..dah setahun..teruskan menulis..

NICK IRFAN said...

wah! tahniah dh genap setahun dh..

- zuriey - said...

zoe: support u too
Just: tq dear
Ira: tq
Lovely Bella: teruskan..yeah
kak Erna: tq..saya akan terus menulis
NICK IRFAN: tq..bayak lagi kena improve

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.