RSS

Wednesday, January 5, 2011

Tiada Lama Tiada Baru


Kredit gambar CuteCarry

Rancangan realiti baru, Tiada Lama Tiada Baru akan disiarkan di Radio Televisyen Malaysia (RTM) mulai 14 Januari ini. Unik sedikit mengenai program ni sebab ada kategori iras muka artis selain pertandingan dalam bidang nyanyian.

Program sejam itu yang akan disiarkan setiap hari Jumaat sehingga 15 April ini akan menyaksikan persaingan oleh 61 peserta iaitu 39 dalam bidang nyanyian manakala selebihnya dalam kategori iras muka artis.Lima anugerah utama dalam kategori nyanyian ditawarkan dalam program itu iaitu bintang terbaik, persembahan terbaik, bintang paling popular, bintang contoh dan ikon paling popular manakala kategori muka iras artis pula bagi mencari pemenang utama, naib johan dan tempat ketiga


Ramai betul peserta bagi rancangan ni. Yelah program ni pun berjalan selama 4 bulan. Rasanya ini rancangan realiti yang paling lama. Di samping itu, ada mentor untuk setiap peserta nanti. Antara artis yang akan terlibat ialah Datuk Jeffrydin, Mas Idayu, Noraniza Idris, Datuk David Arumugam, Datuk DJ Dave, Hail Amir dan Uji Rashid.

Macam-macam rancangan realiti sekarang ni. Siapa yang ada iras-iras rupa artis bolehlah join. Aku rasa rupa aku ada iras Lisa Surihani lah. Amacam boleh join la camni..heheh..PERASAN!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

9 comments:

Bijen M. said...

Macam-macam sekarang ni.
Yang program iras-iras ulamak tak ada pula.
Ke ke ke.

Faiz said...

bgus jg program mcm nie..hehe..neway nak ke sy promot blog nie..bleh je..xkisah pn..tggu ye..nnt sy buat kn..=)

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

hans said...

dekat laman web rtm online mesti ada kan
nak usha la nanti

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

- zuriey - said...

Bijen M. : yelah..bagus gak idea tue..cari iras muka ulama pula kan
Faiz: betul ke ni..tq
hans : ada rasanya

saya_arief said...

nak try masuk boleh.
;p

- zuriey - said...

saya_arief : try la

chegu abbas said...

mari sma2 kita undi fatin ....TLTB<>FATIN HANTAR KE 32776
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/01/cayalah-tltbss-minggu-pertama-yang.html

mohd said...

mari sma2 kita undi noni ....TLTB<>NONI HANTAR KE 32776

mohd said...

mari sma2 kita undi noni ....TLTB<>NONI HANTAR KE 32776.MINGGU KE 3 IKON NORANIZA IDRIS

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.