RSS

Monday, January 3, 2011

[Review Digi iPhone4]: Youtube, facebook and blog on your finger



Tak sah kalau dapat iphone tapi tak try serve internet. Selalu tengok orang dalam lrt selamber buka facebook. Memang jeleskah tengok sebab handfone kita cikai je. So, kena rasa juga macam mana diorang rasa.

Betullah orang kata guna smartphone ni semua dihujung jari. Mana tidaknya ada sahaja internet, korang boleh buka apa yang korang suka. Before ni aku ada publish entry gunakan iphone ni. Memang betul bukan cubaan. Kalau tak caya tengok aku dah snap gmbar blog aku yang buka guna iphone.



Kat iphone4 ni, nak serve internet guna safari. Memang lajulah,sekejap je dia loading. Boleh buat bookmark favourite website korang.



Aku tak tipu, memang best tengok Youtube kat iPhone4 ni. Sebabnya gambar jelas sound pun terbaik. Kalau tengok movie guna iPhone4 pun best rasanya. Ada 2 keping gambar Maher Zain aku letak ni sebab nak tunjuk kat korang, kita pegang iphone4 ni macam mana pun dia akan ikut. Kira boleh rotate 360 darjahlah, pusing tang mana pun.



Geram betul aku guna iPhone4 ni, kalau sendiri punya kan best. Oklah sampai sini dulu nanti update lagi pasal iPhone4 ni. Minggu last pegang iPhone4, lepas tue dah kena pulang..Sedihnya:-(

P/S: Sorry,gambar tak berapa clear.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

sw33tdarling said...

wahh blog mmg dia akan detect automatic erk kalau buka dari iphone...?
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

- zuriey - said...

sw33tdarling: akalu kita dah bookmark memang ada lah.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.