RSS

Tuesday, January 4, 2011

[Review Digi iPhone4]: Full of Applications


Terlebih dahulu aku nak bagi tahu may be ini adalah last entry untuk review iPhone4 ni. Besok aku dah kena pulangkan semula iPhone ni ke tuannya. Memang terasa berat je hati ini. Yelah dah sedap guna tiba-tiba nak kena pulang,sadisnya.

Kali ini nak kongsi mengenai applikasi iPhone yang memang banyak. Ada macam-macam yang boleh di install. Kalau iPhone ni aku yang punya, mahu penuh dah memory aku install semua applikasi. Yang free je ada melambak dah, yang kena bayar pun ada. Dah ada yang free buat apa nak beli lagi kan.

Yang paling best Game Center. Kita boleh main secara online dan invite member kita join sekali.Then setiap game ada mata yang akan menentukan rank kita dengan member. Memang mengadap iphone je kalau main game ni.


-Saja nak menyibuk letak gambar ni..hehe

Kesimpulannya iPhone4 memang best. Rasa tak cukup 2 minggu yang diberi untuk explore iPhone4 ni. Sesiapa yang berhajat nak beli iPhone4 ni, belilah memang terbaik punya. Thanks again to Nuffnang and Digi bagi kepercayaan kepada aku untuk review iPhone4 ni.

P/S: agak-agak lepas ni dapat review handfone apa pula ye..hehe..nak review je beli taknak.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

miss anne said...

sudah kena pulang??
sedih btol...

kasih said...

lepas ni awk simpan duit byk²,
boleh la beli :D

hamzah ian said...

[ergh.. tak penah gua merasa iphone.. sob2..

- zuriey - said...

miss anne :sedih la..
kasih: tunggu harga dia murah..heehe
hamzah ian : eleh dia menang blackberry torch lagi power

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.