RSS

Monday, January 24, 2011

Maybelline Super Film Party



Satu lagi event yang aku join semalam dianjurkan oleh Maybelline dan Nuffnang. Pada mulanya ingat taknak pergi bila tengok dressed code ialah superhero. Mana aku nak cari,lagi-lagi costume superhero kan seksi segan aku nak pakai. Setelah berfikir 2,3 kali dan ada member,Ruby nak pergi sekali aku pun pergilah tapi hanya pakai baju biasa sahaja.

Teruja juga pergi event ni sebab ini event pertama aku join sebagai GlitteratiPlus. Tak semua dapat undangan ni. Aktiviti yang diadakan kat event ni tak banyak sangat. Rasanya blogger banyak berborak, dan makan-makan je. Ada task yang perlu dilakukan tapi after that just waiting for the winner best dressed and all over.


WOW..Superwoman as MC for the event with Maybelline's mascara.


Event @The Bee, Jaya One. First time datang sini. Nasib baik ada geng kalau tidak confirm sesat.



4 tasks yang perlu diselesaikan. Just a simple task for fun.




Blogger dan pihak Maybelline beramah mesra. Kadang-kadang rasa kalah wartawan..

Ada satu kejutan semasa event tu. Nak tahu apa kejutannya? Nanti aku cerita kat next entry. Banyak lagi gambar nak tunjuk nanti. Surprised...



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

stormz said...

sy dpt gak invitation ni haritu.tp xdpt nk pg.

Kancilbiru said...

wow menarik tu event ni...

CikLilyPutih said...

wah dah update.. ok tunggu k lily punya tau

kak ina kl (1) said...

bestkan dapat join dan dapat tapau makanan.

- zuriey - said...

stormz: yeker..kalau tak dapat jumpa
Kancilbiru: sangat menarik
ciklilyputih: memang ternanti post akak
kakinakl: 2la..untung balik lewat leh tapau..huhu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.