RSS

Monday, January 10, 2011

I am Glitterati Plus member


Akhirnya, dapat juga aku mejadi ahli Glitterati Plus setelah registration di buka tempoh hari di facebook GPlusMY. Sebelum ni memang jeles tengok blogger lain dapat Glitterati+, yelah banyak keistimewaan untuk Glitterati+ ni.

Aku baru dapat email pengesahan dari Nuffnang untuk status Glitterati+ ni. Thanks Nuffnang kerana menerima permohonan aku. Lepas ni boleh join event best-best. Hope event tu dibuat masa cuti lah, kalau masa kerja tak dapek den nak nolong.



Dear Nuffnanger,

Thank you for your interest in being a part of Glitterati+, the club exclusively for active Nuffnangers! We’ve reviewed your application and would like to officially extend a warm welcome to you as a Glitterati+ member :)

Just to recap, in order to qualify for/retain membership to the Glitterati+ club, at least 2 out of the 3 criteria below need to be fulfilled:
- Actively blogging, have at least 5 blog post published a month
- 30% attendance rate to Nuffnang events, and to only participate in Nuffnang events
- 50% participation fate in Nuffnang contests

Do follow us on Twitter at @GPlusMY, and on Facebook at http://facebook.com/GPlusMY for updates, and of course, do check your inbox often for surprises from us :)


Sesiapa yang cukup syarat dan nak jadi ahli Glitterati+, try cek kat facebook GPlusMY. Rasanya still boleh mohon. Ala bukan susah sangat just email detail blog korang. Jom join ramai-ramai. Nanti ada event leh kita jumpa :-)

Thanks to AnakPerak sebab bagi tau pasal permohonan ni.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

Heidi Shafiq said...

nasib baik ko share information ni.. aku xtaw pun.. nk join la.. thanks beb.. :)

NICK IRFAN said...

ape bnda plak ni? nnt nk try jgk la

Bijen M. said...

Apa lagi.
Open tebel lah.

kak Erna said...

zuriey..tk tau pun apa dia ni..tak pernah tau..terima kasih kongsi..tapi nak join camana ye..

- zuriey - said...

Heidi Shafiq : join2..welcome
NICK IRFAN: ini glitterati plus. up sikit level glitterati..joinlah
Bijen M: open tebel? bukan dapat bonus pun
kak Erna: senang je akak buka fb gplusmy. situ dia ada tulis apa yang perlu di hantar kat email diorang

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.