RSS

Tuesday, January 25, 2011

Gambar berpelukan bersama Liyana Jasmey



Tajuk entry tak boleh tahan, gambar berpelukan lagi. Sama jantina tak pe ye. Inilah suprise yang aku bagi tahu semalam. Tak sangka duta Maybelline ni ada juga masa parti hari tue. Apa lagi tak boleh lepaskan peluang bergambar bersama.



Sampai 3 keping gambar aku ambil dengan Liyana. Bukan sengaja je nak ambil banyak-banyak tapi gambar yang diambil semua tak clear. Tue yang geram ambil lagi. Tapi Liyana ni memang sporting habis. Tak kisah pun nak ambil gambar berapa banyak tetap dia layan. Senyum sokmo jer. Sweet je aku tengok.


Bukan main lagi Liyana kepit aku,lentok lagi tu. Lemas aku dalam dakapan Liyana..hehe.


Aku tak sempat pula nak bergossip dengan Liyana macam Kak Ina KL. Tergamam agaknya masa jumpa tu. Terus tak terlintas nak tanya apa-apa soalan. Nak tahu Kak Ina gosip apa dengan Liyana. Nanti terjah blog Kak Ina tau. Sambungan cerita event ni nak tunjuk aku ala-ala superhero..Seuperhero lah sangat..Tunggu ye


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

kak Erna said...

zuriey..seronok ye..dapat bergambar ngan artis..

Dewi Batrishya said...

Wow.. Liyana so supporting & sweet. :)

si para para said...

waaa sukanya..senyum sampai ke pipi tu..hehe

tinggi jugak liyana tu eh...ke pakai kasut tumit KLCC

- zuriey - said...

kak Erna: join nuffnang baru dapat jumpa artis camni
Dewi Batrishya: memang so sweet
si para para: memang tinggi kasut dia..takut je dia terkucil

pipi said...

pergh..dasat dia...

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.