RSS

Friday, January 28, 2011

Experience Tune Talk Mobile Prepaid - Rezeki lagi di tahun 2011


Alhamdulillah rezeki di hari Jumaat, hari yang penuh keberkatan. Buka sahaja emel terus tertumpu kat emel dari Nuffnang. Berita yang gembira di terima hari ini, aku merupakan salah seorang yang terpilih menerima dan merasai sendiri kehebatan Tune Talk

Sangaaaat teruja nak explore TuneTalk dengan berbekalkan kredit sebanyak RM 100. Kena pergi ambil sim card kat ofis Nuffnang nanti. Tak sabar nak menulis perihal TuneTalk ni, nanti dapat 'reward' lagi. Reward apakah yang bakal diterima nanti?..huhu..seribu persoalan bermain di minda.

Thanks to Nuffnang dan TuneTalk bagi aku peluang keemasan ni. Tak lupa juga kepada memeber aku, Ira yang turut memberi idea dalam contest ni. Nantikan entry khas aku berkenaan TuneTalk ye. Stay tuned!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

Kancilbiru said...

wow, tahniah! mari kita sama-sama buat entry nanti...hehe

denaihati said...

Tahniah kekadang hadiah begini bagi semangat terus membara utk berblog.

Solehah said...

tahniah..

- zuriey - said...

Kancilbiru: tq kak
denaihati:betul tu..kalau menang hadiah denaihati lagi best
Solehah: thanks

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.