RSS

Monday, January 17, 2011

Dua artis sebaya aku sudah berkahwin, Rebecca dan Irwansyah

Berhabuk dah blog aku ni. Beberapa hari dah tak update blog. Anyway 2 hari lepas Sabtu dan Ahad aku join Digi Done Right Camp. Seriously memang tak tahu camp apa sebenarnya ni, main redah je pergi. Bila dah pergi sana baru tahu camp apa. Lama betul tak join camp camni. Nak tahu pasal camp pe? Tunggu..Nanti aku akan cerita lebih lanjut.

2 hari tak baca paper macam-macam dah berlaku. Aku taknak cakap pasal politik atau sukan, tapi pasal dunia hiburan. Minggu lepas, 2 artis yang sudah berkahwin. Aku rasa korang dah tahukan siapa. Seorang artis Malaysia, seorang lagi artis Indonesia.



Rabecca Nur Islam Ahmad, 25 selamat berkahwin dengan Nor Azam Sulaiman, 43, malam Jumaat lalu. Pasangan mempelai itu akan berbulan madu di London dan Paris selama dua minggu mulai 14 Februari depan. Pergh.. Jauh gila pergi honey moon..Sebaya dengan aku Rebecca ni tapi dah pun bergelar isteri dan ibu.



Artis yang kedua seorang lelaki yang famous dengan lagu Pencinta Wanita, siapa lagi kalau bukan Irwansyah. Irwansyah, 25, telah bernikah dengan Zaskia Sungkar, 21, di Masjid Al Bina Senayan, Jakarta Selatan, Sabtu.Zaskia yang memakai kebaya putih menerima mas kawin daripada Irwansyah sebanyak Rp 15,001.011 dan menandatangani surat nikah.

Tak sangka dua-dua sebaya aku. Tahniah kepada kedua-dua pasangan. Semoga berbahagia hingga ke syurga.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

irwansyah tak kawen ngan acha ke..

br 25..muda lgi, dik...

BlueberrY CheesE said...

ohh irwansyah dah kawen..acha?

►AdamXis◄ said...

Owh, baru tau Rebecca dah kawin...hehehe. besh erk Digi Camp tuu?...curious gak nie nak tau...

My recent post ►Motivasi : Tips Tingkatkan Motivasi Bekerja

NICK IRFAN said...

dulu dia kapel dgn arca putus ker?

si para para said...

anda bila lagi.hehehe

camp apa tu..mcm plkn tu ke..

Bijen M. said...

Ada can lah Acha nak kahwin dengan gua.
Ha ha ha.
Lu bila pulak?

- zuriey - said...

MiYOKO TACHIBANA: tak..nak masuk 30 an dah kak
BlueberrY CheesE: acha singgle lagi
►AdamXis◄: tunggu..nanti saya update
NICK IRFAN: putus lama dah
si para para: wallahualam..hehe tunggu
Bijen M.: siang2 dah cop acha..gua tak tahu lagi..tunggu lu lah

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.