RSS

Thursday, January 13, 2011

DiGi Done Right Camp!



Minggu lepas aku dapat contact dari Nuffnang yang aku berjaya melayakkan diri untuk ke camp digi ni. Memang agak surprise sebab aku tak join pun contest pasal digi camp ni. Diorang pilih aku sebab aku ada tanya soalan kat post Digi Angel. Ini rezeki rajin menanya namanya.

Then aku dah pun bagi confirmation untuk join event ni. Ada tak sesiapa yang dapat juga invitation pasal Digi Camp ni. Nanti bolehlah kita jumpa di sana. Insyaallah tiada aral melintang sampailah aku kat Shah Alam tu.

Cuma just curious je sampai hari ini tak dapat lagi detail aktiviti dan apa yang perlu dibawa nanti. Nak kena ada kat sana pukul berapa nanti? Tengah tunggu email seterusnya pasal event ni. Agak excited juga bila tau ada makan-makan, contest dan macam-macam aktiviti. Mesti bestkan. Oklah siapa yang dapat invitation ni nanti roger-rogerlah. Nak juga kenal member alam maya di alam realiti.

P/S: Agak busy sekarang, curi masa update entry..huhu


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

12 comments:

sop said...

rasa nak join tp rasa masa tak izinkan.. :)

Bijen M. said...

Kem motivasi apakah ini?

- zuriey - said...

sop: takpelah join event yang lain nnti
Bijen M.: kem merapatkan ukhwah

azzey said...

Rezeki juga tu...

KiFli si Dolce said...

i pown join event digi nie so jumpa uols kat sana yer :P

darkbatman said...

bestnyeee.. tahniahhh

NICK IRFAN said...

nmpk mcm best tp sedih sy xdpt... sob2,..

Fitrihadi.com said...

tak dapat join walaupun diorang call nak ambik saya kat melaka.. ermm maybe next time...

►AdamXis◄ said...

wow...tahniah.macam besh jer nih!

My recent post ►Fesyen : Fesyen Lenyap, Style Sama

- zuriey - said...

azzey : alhamdulillah..
KiFli si Dolce: already see u there
darkbatman: thanks
NICK IRFAN: takpe try event yang lain
Fitrihadi.com: diorang nak jemput? baiknya diorang
►AdamXis◄: best2..tq

si para para said...

masuk camp kena jaga diri...
emm mesti dapat top4 digi free kan.hehe

Myvitrd said...

sapa yg ada story pasal digi ni..ye..nak tahu juga apa yng korang buat dekat sana

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.