RSS

Tuesday, January 4, 2011

Buffered Earning satu persatu menjadi Metered Earning


Sangat sedih bila cek akaun Nuffnang, satu persatu BE aku bertukar menjadi ME. Yang tinggal sekarang hanya 2 BE sahaja. Ingatkan bila ada yang jadi ME, dapat lah pula BE yang baru tapi takde pun yang sudi melekat di BE.

Nak buat macam mana ye. Sejak akhir-akhir ni visitor aku pun kurang. Nak kata tak update, hari-hari aku publish entry. Kurang blogwalking agaknya. Aku dah update juga survey kat Nuffnang tapi still sama.

Korang ada idea tak macam mana nak kasi dapat BE lagi. Aku taknak hilang semua BE. Dahlah nak dapat dulu susah, berbulan aku menunggu. So kalau boleh taknak kosong kat BE tue. Help Me!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

SayaAnonymous said...

anon sendiri tak pernah dapat BE..huhu =(

saya_arief said...

BE merajok..
tukar jadi ME.

akubiomed said...

Memang tricky untuk update survey Nuff saya sendiri pun tak faham macamana Nuff berfungsi

- zuriey - said...

SayaAnonymous: yeker..takpe nak dapat awak tue memang susah. dah dapat rasa nak melompat
saya_arief: itulah..napa ntah dia merajuk
akubiomed :a'ah..penuh tricky

♕ Mr.IX ♂ said...

aku pun jadi gitu gak..huhu

Salam Blogwalking !! ^__^V
Latest Entry :
1.Tutorial tambah jumlah komen tipu-tipu..
2. Download Angry Birds for PC. Jom Lastik Babi !!!
3. Tutorial tambah Blockquote dalam Blogger....
4. Tutorial tambah recent post bergerak-gerak...

*rainyscream* said...

at least ada jugak dapat BE, saya pun tgh try dapatkan.yg boleh buat sekarang adalah tunggu-tunggu-tunggu dan tunggu.ehehehe. Gudluck to u~

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.