RSS

Monday, January 24, 2011

Blogger untung RM1 juta- segalanya telah terungkai


Aku sememangnya tak tahu mengenai isu ni. Semalam pergi Maybelline Party blogger sibuk berbicara pasal front page Berita Minggu mengenai Redmummy dan pendapatan 1juta. Aku memang blur lah sebab tak baca paper semalam. Kebetulan redMummy pun datang event tue semalam, apa lagi semua sibuklah bertanya.


Kredit photo: Cik Lily Putih

Semuanya telah pun terungkai pendapatan RM1 juta bukanlah pendapatan redmummy. Mahu kena kejar dgn LHDN nanti. Melenting kak Red bila blogger kata camtu..huhu..Tapi berkenaan pendapatan bulanan RM12000 tue memang betul. Tak percaya lagi boleh baca sendiri pengakuan redmummy di blognya.

Bila pula den nak merasa beriban macam Kak Red ni. Tumpang seronok gak bila dengar ada blogger boleh jana pendapatan sampai angka macam tu. Aku akan terus berusaha keras. Tak dapat macam kak Red pun takpe atleast leh dapat income tambahan monthly itupun aku dah bersyukur sangat.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

9 comments:

Bro Framestone said...

oh zuriey di situ.. now cam ade nmpk je zuriey kat mane2...

apa rahsianya

darkbatman said...

waa..best..hehe..
erm sal 1 juta 2 xmustahil nk dpt rsnya.. kene lebihkan usaha la kot?biler laa nk jd cam kak red.hee

NICK IRFAN said...

redmummy ni hebat giler! bila la kita semua boleh jd mcm dia

aliesha kirana said...

ble la bley dpt 1 juta cmtu eh..hehehe~

Bijen M. said...

Pehh.
Kaw-kaw!

si para para said...

waaa hebat tu..
mitak seringgit pun jadi la...
nak kena mintak ilmu nih

kak ina kl (1) said...

tak perlah..tu rezeki dia..berusahalah semuga berjaya

- zuriey - said...

Bro Framestone: iyeker..mana de rahsia..bro lah banyak rahsia
darkbatman: betul2..bila kita pula nak merasa
nick irfan: memang hebatlah..
aliesha kirana: bila2 pun boleh
bijen M: memang kaw habis
si para para: ilmu tu yang penting
kak ina kl (1) : dapat jadi cam akak pun kira bagus dah..

azzey said...

nak untung byk jugaaaaaaaaaaaaaaaa!!..hu3...

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.