RSS

Wednesday, January 26, 2011

Blogger jadi Superhero, selamatkan dunia..



Camne agaknya gaya blogger menjadi superhero ye.. Kalau darkbatman tu nampak dah ciri-ciri nak jadi Batman. Kalau aku ni jadi superhero apa, diri sendiri tak terjaga..hehe. Ingat lagi party Maybelline hari tu, ini entry terakhir aku nak tunjukkan kehebatan blogger menjadi superhero. Gambar di atas adalah juara superhero kita, best dressed and pose for the event.


Tempat pertama..Tak kenal siapa..Anyway congrates memang patut jadi juara pun.


Cik Jard kita di tempat kedua. Memang pandai pose Jard ni..



Superhero lain..Macam-macam pose tapi aku yang paling tak tahu nak pose camner..Blur bila dah pakai suit superhero tue.



Memang bergaya blogger perempuan bila menjadi superhero. Tak menang pun takpelah yang penting kita enjoy!

Photo from Maybelline.

P/S: This event for female blogger only..huhu


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

8 comments:

azzey said...

SUPERHERO? Perghhhhhhhhhhhhhh..:)

Myrmia Melodiea said...

cam best jerrrr!!!
takder blogger laki ker?

CikLilyPutih said...

eh mana cilok gambo nie ek

Dewi Batrishya said...

HaHaHa... Looks like a lot of Fun!! XD

Aly89 said...

Wah! Zuriey & Rabiatul jd superwomen! Menarik! :D

hans said...

sempoiiii lah
hohohohoh

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Azueriena Norash said...

fuiiiyoooo....dasat2...tahniah kepada pemenang...

- zuriey - said...

azzey: heheh
Myrmia Melodiea: semua blogger girl..
CikLilyPutih : kat maybelline facebook
Aly89:menarik..:-)
hans: semua sempoi belaka

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.