RSS

Wednesday, January 26, 2011

Asik-asik cerita pasal artis


-Sekadar gambar hiasan dari En Google-

Bertepek aku kena dengan Kak Ina masa Maybelline event hari tu.

"Budak ni asik-asik cerita pasal artis"

Memang betul apa yang Kak Ina cakap tue. Kalau yang selalu datang blog aku ni mungkin akan perasan. Aku takde idea sebenarnya, tue yang sibuk jaga tepi kain artis. Janji ada entry untuk hari tersebut.

Bila fikir balik tetiba rasa macam blog aku ni memang tiada identiti sendiri. Aku cuba nak buat sesuatu lain dari yang lain tapi tak berhasil. Apa lagi ye nak diceritakan selain diri sendiri. Kalau banyak cerita pasal personal ada ke yang nak layan. Nanti ada pula cop aku minah perasan karang takpun minah syok sendiri.

Susah juga nak mencari identiti sendiri. Kena explore diri aku lagi. Apa yang buat blog aku special dan orang mesti jenguk hari-hari. Korang ada idea tak. Aku nak jadi cam Lady Gaga atau pun Faizal Tahir yang buat sesuatu tak pernah difikirkan oleh orang lain. Kena buat R&D lepas ni..huhu



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

Lovely Bella said...

erm...cerita ape2 je yg terlintas kt otak or maybe sekeliling yg terjadi.. ttg diri sndiri, kwn2, family ke.. or maybe isu2 semasa ke.. heheheh.. ntah oke je nak cite psl ape2 pun.. len org len care..

Noor Faezah Mazli said...

huhuhu.. same la mcm aku.. xde idea..

Farhan Zulhusmi said...

cerita pasal artis pon seronok gak baca....
peel manusiakan...lain2...so....dari situ kita leh tgk ragam masing2...kan-kan??

NICK IRFAN said...

cte je ape2pun mcm blog sy semua sy masukan sekali? hehe

- zuriey - said...

Lovely Bella: ok ker? ingat ada yang muak
Noor Faezah Mazli : idea ni susah nak dijangka..kalau ada banyak pula yang keluar
Farhan Zulhusmi : yeker..ada betulnya..lehla citer lagi pasal artis
NICK IRFAN : ok..ikut cakap nick la

kak ina kl (1) said...

aiseymen..sorrylah dik..kamu terasa ker..maaflah yer.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.