RSS

Friday, January 21, 2011

Angelina anak Watie Elite yang sah..Siapa auta siapa fakta?



Baru aku tahu identiti sebenar ibu Angelina yang dikatakan melahirkannya secara luar nikah. Korang tengok tak Melodi pada 9 Januari yang lalu, seorang ramaja (Angelina) membuat pendedahan kepada Melodi yang dia merupakan anak luar nikah seorang artis wanita yang merupakan penyanyi dan juga pelakon. Masa tayangan tue Melodi tidak mendedahkan lagi siapakah artis tersebut, tapi sekarang sudah heboh di internet dan telah terbongkar segalanya.

Ada sedikit percanggahan statement dari Angelina dan juga saudara terdekat Watie (aku wakilkan sebagai Mr X).Angelina mengaku yang dia adalah anak luar nikah kepada Watie tetapi Mr X kata gadis itu adalah anak halal Watie bersama bekas suaminya, 15 tahun yang lalu.

Toksah pening-pening. Korang layan Mangga Online dan myGosip ni. Sendiri tentukan siapa betul siapa tidak. Aku memang taknak komen apa-apa. Cuma aku berharap agar semuanya akan selesai dan mereka hidup bahagia.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

Lovely Bella said...

haihh.. mcm2 cite panass kan..! heheh

kak Erna said...

zuriey..betul tu..tah sapa la yang betul..
dunia artis ni..macam2 cite panas kan..

Lelaki Ini said...

tgk melodi hari tue..
tak tau lew sape betul..
adeyh2!

Fitrihadi.com said...

buat je DNA test..abis cerita

- zuriey - said...

Lovely Bella: a'ah..ada je kontroversi
kak Erna: 2la psal
Lelaki Ini: tuhan saja yang mengetahui
Fitrihadi.com: memang diorag mengaku anak beranak tapi sorang kata anak sah sorang kata luar nikah..mana ntah betul

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.