RSS

Friday, December 17, 2010

Tuah di hari Jumaat bersama Digi dan Nuffnang


Rasa macam tak percaya pun ada. Mungkin inilah dia rezki buat aku di hari baik ni. Nak tahu apa yang tuahnya. Aku dapat email dari Nuffnang bertajuk 'DiGi Angels Phone Review - iPhone 4'. Sememangnya bukan COBAAN, aku diberi peluang oleh Nuffnang untuk review iphone4..YES! Alhamdulillah.

Walaupun hanya dapat merasa review selama 2 minggu tapi ini saat yang aku tunggu. Nak beli tak tahu bila agaknya. 2 minggu pun jadilah. Orang yang guna iPhone mesti dah tak heran kan. Ada aku kisah, yang penting aku antara yang bertuah dapat review iPhone4.Rasa tak sabar nak pergi ofis Nuffnang next week nak pergi ambil iPhone4 ni.

Email yang Nuffnang bagi..

Dear Nuffnanger,

Good news, you've been selected to review the iPhone 4 as part of the DiGi Angels Phone Review programme!

The review unit is ready for collection at our office, and you're free to drop by our office from 9am - 6pm on weekdays to collect it. Our office is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

Kindly collect the phone from our office by 12 pm, 24 December 2010 (Friday). You have two weeks to review the phone and compose as many blog posts as you wish about the phone.


Nantikan review aku pasal iPhone4 nanti. Selama ni just baca je review dari orang, kali ini boleh rasa sendiri. First time merasa guna smarphone, yela handfone aku cikai je kamera pun takde. Thanks Digi dan Nuffnang bagi aku peluang review iPhone4.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

NICK IRFAN said...

mcm mana boleh dpt tu? jelesnyer

Faiz said...

wow..best nye...huhu..mmg dpt iphone tu ke..

p/s: Terima Kasih zuriey kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

- zuriey - said...

NICK IRFAN: entahlah..alhamdulillah
Faiz: pinjam 2 minggu je

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.