RSS

Monday, December 20, 2010

TGI Friday


Sebenarnya belum dapat idea nak post pasal pe. Then belek-belek folder gambar terjumpa gambar masa makan kat TGI Friday. Dah lama juga makan kat sini tapi baru dapat gambarnya,ni yang baru nak post. Kalau tidak lepas makan terus aku post.

Anyway first time aku makan kat sini. Itupun temankan member aku yang mengidam sangat nak makan. Aku bawa lah dia tapi dia yang belanja.heheh..Itu yang best. Thanks my buddy.

Dah kata first time, memang sangat blur untuk memilih hidangan. So, aku serahkan kepada member aku. Dia order apa pun aku tibai jela janji yang halal. Satu pinggan yang kita order memang banyak makanannya. Nasib baik aku kongsi dengan member, tapi itu pun tak habis bungkus yang selebihnya.


Aku pun dah lupa apa nama makanan ni. Ini dia appetizer dia. Tengok banyak gila, makan 2 orang je. Habis makan ni perut terus kenyang belum makan menu utama dia lagi.


Memang nampak je macam sikit tapi gabungan makanan dia ni memang mengenyangkan. Aku rasa kalau orang lelaki makan may be habislah dua2 hidangan ni.

Bila lagi nak makan kat sini. Tunggu member ajak lagi lah..Boleh makan free..hehehe



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

akubiomed said...

Menyelerakan. Belum pernah merasai walaupun jenama sudah lama berada di Malaysia :-)

- zuriey - said...

akubiomed: memang sedap

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.