RSS

Friday, December 31, 2010

[Review Digi iPhone4]: Live blog from iPhone

Rasa macam tak percaya! Aku dapat juga merasa update entry menggunakan iPhone. Excitednya.. Yelah dengan smartphone semuanya dihujung jari. Hebat bukan. Semua ada kat iPhone ni.

Yang tak bestnya takleh nak upload gambar pula.Banyak kali try tak jadi juga. Ke aku yang tak reti. Takpelah yang penting aku happy dapat update blog dari iPhone. Ok tunggu next entry ye..

Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

akubiomed said...

Wah dah buat review live blog memlalui iPhone. Saya baru buat entri mengenainya dengan video review sekali
boleh layar dibawah:

http://akubiomed.com/2010/12/percubaan-live-blog-melalui-iphone-3g/

http://akubiomed.com/2010/12/live-blog-melalui-iphone-3g-disebalik-takbir/

- zuriey - said...

akubiomed :yeker..bestkan iphone

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.