RSS

Wednesday, December 22, 2010

Pickup iPhone4 at Nuffnang Office


Lunch tadi ambil kesempatan terjah Nuffnang ofis untuk ambil iPhone4 nak review nanti. First time menjejakkan kaki ke sana. Nasib baik tak jauh dari ofis dan boleh naik LRT je. Melilau juga mencari ofis Nuffnang yang terletak kat Jalan Yap Ah Shak. Jalannya dah jumpa tapi ofis takpula nampak.

Kalau nak pergi Nuffnang naik LRT korang boleh turun dekat Dang Wangi. Kalau naik monorel turun dekat Medan Tuanku. Lepas tue jalan je kaki ke Heritage House. Memang dekat dengan LRT dan Monorel.


Ini sebenarnya peta untuk Amanah Hiba, tapi Nuffnang pun terletak dalam bangunan Heritage House juga. Kira boleh guna peta ni untuk ke Nuffnang.


Inilah pejabat Nuffnang. Rasa bukan macam ofis je, comel ofis Nuffnang. Teruja juga masa masuk ofis ni. Rasa macam candidate yang datang untuk interview pula.


Sesi menandatangani aggrement, ada banyak terma dan syarat tapi tak terbaca semuanya. Tengok handfone aku cikai je, jauh beza dengan iPhone.


Ini dia iPhone4 yang perlu aku review. Mesti ramai tertanya-tanyakan camne aku boleh dapat review ni. Inilah tuahnya jadi digi angel,diorang lah yang select aku. Kalau korang tanya kenapa aku pula yang dipilih, yang ini aku tak tahu kena tanya sendiri kat digi..hehe.

Thanks Digi dan Nuffnang. Tak sabar nak review iPhone4 ni. Korang nanti baca tau review aku..hehe.. Tak lupa thanks to Ira sebab sudi temankan ke ofis Nuffnang..



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

14 comments:

Just said...

waa.. jeles..

Noor Faezah Mazli said...

wahhh. jeles nyeeee

ReD Linda said...

hebat kau skrg! siap dpt review phone:D

darkbatman said...

waaaaaaaaa...best gak 2..jeles..hehee

J.M.R said...

REVIEW KASI BEST2 K!:-)

mie said...

fuyoo!!
bertuah ni..
heheee

hans said...

wah
jelesnya
dah xpenah pergi lagi ofis nuffnang
bila lah den dapat pergi situ

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

Don & Nor said...

tahniah..
x sabar nak tau reviewnya....

- zuriey - said...

Just,Noor Faezah Mazli : takyah lah jeles..pinjam kejap je
ReD Linda: taklah hebat mana, ko lagi hebat
darkbatman: ala aie pun sama gak
J.M.R: insyaallah..
mie : anak sapa la tu..hehe
hans: takpe..sabar nanti dapat gak g
Don & Nor: tq...tunggu ye review saya

man yusoef said...

saya jadi maxis angle..tapi tak da ape2 pon..hehehe

kak ina kl (1) said...

tahniah...jelousnya..nak pinjam jap yer

g@Ry DaNi@L said...

wow.. beznyer... :))

- zuriey - said...

man yusoef : yeker..belum lagi kot
kak ina kl (1) : tq..leh..kita review sama2 nak..hehe
g@Ry DaNi@L : lagi best kalau dapat terus..hehe

Ira said...

U're welcome. Haa..masuk gak nama ira dlm blog zuriey. Hehehe.. gambar amik pakai hp Ira x secantik gmbr amik pakai iphone4. Nnt jgn lupa letak gmbr kita ek..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.